top of page

Čo nového s Go-Dany.com

V novej sezóne pokračujeme v už započatom a klientom ponúkame, čo málokto :)

Prečo hovorím v množnom čísle? Katarína sa pridala do tímu a bude diaľkovo doučovať nemčinu a taliančinu.

Flexibilita. Váš plán, cieľ, časový rozvrh sa zmenil? Mení sa vám každý deň? Čosi prekrásne! Vitajte v klube a učte sa so mnou. So zmenami je život krajší. Najkrajší :)


Go-Dany.com (English / Espaňol / Slovensky)

Ceny. Klientom ceny príliš nezvyšujem. Áno, som drahší, než keď som začínal. Po pravde, stále som drahší a drahší. A lepší a lepší. Ale vy máte ceny zaručené. Po celý čas, čo sa učíte so mnou, sú veľmi stabilné. Najstabilnejšie :)


Prístup na mieru (všetko v jednom). V cene sú zahrnuté: program a prístup navrhnuté na mieru, študijné materiály, domáce úlohy, lektor zároveň koučom, testovanie a vyhodnotenie, káva, čaj, sušienky, neviem, čo by som ešte napísal. Klienti sú šťastní. Najšťastnejší :)


Odbornosť. Pedagogická, jazyková, tematická, psychologická. Následne aj odbornosť študenta, ktorý to so mnou ťahal ten čas, dal si tú šancu, a bral to aspoň tak (ne)vážne ako ja. K tomu pridávam nadštandardne demokratický prístup k spolu-práci. Toto sú hodnoty. Najhodnotnejšie :)


Výsledky. Vy a ja máme spoločný cieľ. Vaše výsledky a zlepšenie. Ako ich dosiahneme? Ja budem s vami komunikovať. Vy budete odpovedať, pýtať sa, rozmýšľať, potiť krv, cítiť sa úspešne, memorovať, samostatne pracovať. Budete pracovití. Najpracovitejší :)


Predplatený balík lacnejšie. Ak si predplatíte akýchkoľvek 15 a viac hodín, vyjde vás to lacnejšie. Keďže ide o kapacitne obmedzenú ponuku, detaily si upresníme emailom. Ako by taký balík mohol vyzerať môžete vidieť v obchodíku. Seniori a dôchodcovia majú zľavu ešte výraznejšiu. Najvýraznejšiu :)


Certifikát úrovne. Po ukončení spolupráce vám na požiadanie vystavíme oficiálny certifikát s potvrdením o dosiahnutej úrovni. Ten vám môže poslúžiť ako kvalifikačná referencia. Pre získanie medzinárodne uznávaného certifikátu je nutné absolvovať špeciálnu skúšku. Poskytujem na to vhodný prípravný kurz :)


Darčeky. Neveríte na Deda Mráza? Napíšte mi email. Že ako sa mám a čo vám môžem ponúknuť. O tom aj o inom vám porozprávam. Ak o ňu požiadate, aj skúšobnú hodinu zdarma ponúknem. A možno ešte pridám výmenno-obchodný darček. Taký užitočný, bártrový. Najbártrovejší :)


Čo vám budem rozprávať, tu je Prihláška :)


Daniel Go-Dany.com


Najnovšie články
Archív
Tagy
Vďaka za prípadné zdieľanie :)
bottom of page