top of page

Chcete platiť inak, než peniazmi?

Dovoľte mi predstaviť vám moju poslednú vychytávku, ktorou je takzvaná barter transakcia (výmenný obchod). Je určená tým, ktorí sú momentálne v situácii, že potrebujú udržať svoj cash-flow na najvyšsej možnej úrovni. Jednoducho potrebujú ušetriť.


Go-Dany.com (barter)

Prečo? Lebo som sa uvedomil. Počas krízy 2008 sme s kapelou zahrnuli barter do systému. Teraz to nie je kvôli kríze, i keď ani tá ďalšia už nie je ďaleko. Proste som si spomenul na moje dlho utajované ekologické cítenie. Že ako to spolu súvisí? Vy mi ponúknete vaše produkty alebo služby, z čoho máte nazvyš, kľudne aj použité, či zánovné. Ja vďaka tomu nemusím kupovať nové. Čo dosiahneme? Znížime spotrebu. Vraj také niečo nepomáha ekonomike, vravia žraloci. Ale pomáha to planéte aj ľuďom. A o to nám tu teraz ide.


---


Zoznam služieb a komodít, ktoré po dohode akceptujem ako platidlo:

CESTOVNÉ a DOPRAVNÉ SLUŽBY / PRENÁJOM KANCELÁRSKEHO PRIESTORU

šoférske alebo taxi služby na dohodnutý čas, alebo účel .. cestovné lístky, letenky, zájazdy, dovolenkové ubytovanie .. prenájom kancelárie


REKLAMNÉ, PROPAGAČNÉ, MEDIÁLNE, POLYGRAFICKÉ SLUŽBY 

marketing, reklama, affiliate marketing, inzercia, promo produkcia (foto, audio, video), grafický dizajn, tlač, distribúcia ..

TECHNICKÉ SLUŽBY, INÉ SLUŽBY a PORADENSTVO 

služby právnika, účtovníka, IT servis a údržba osobných počítačov, servis klimatizácie, web dizajn, SEO optimalizácia, internet marketing .. upratovanie, stravovacie služby a catering, služby maséra, štylistu, kaderníka, krajčíra, fotografa .. vyučovanie ruského jazyka .. 


KOMODITY notebook, desktop, printer/tlačiareň, klimatizačná jednotka, nábytok a doplnky do interiéru, lokálne potraviny, doplnky výživy, vitamíny .. business oblečenie a obuv, lokálne hand-made výrobky, bio-kozmetika, bio-drogéria .. 


---


Barter je aplikovateľný do výšky max. 50% z ceny produkcie Go-Dany.com. Na druhej strane, ak sa Vám taká barter transakcia nehodí (niekedy sa dokonca nemusí hodiť ani mne), stále môžeme mať zo seba dobrý pocit. Pretože ak aj budete platiť peniazmi, jedno percento z nich (presnejšie 1% z ročného peňažného zisku) posielam, a naďalej posielať sa zaväzujem, organizácii VLK, cez ktorú takto ochraňujeme naše lesy. Takže čo? Takže win-win :)


Daniel Go-Dany.com




Najnovšie články
Archív
Tagy
Vďaka za prípadné zdieľanie :)
bottom of page